Custo Kybe dispozitiv miniatural de monitorizare EKG la domicliu

  

Custo Kybe

Custo Kybe, parte a sistemului de telemonitorizare Custo Med, stochează continuu datele ECG timp de câteva luni, detectează aritmia și trimite aceste evenimente centrului custo kybe în mod automat.

 

 

Caracteristici

Aplicații: ambulatoriu
Parametri măsurați: ECG
Configurare: purtabil
Alte caracteristici: USB, cu ecran tactil, fără fir
Marimea ecranului: 3.5 inch

Descriere

Custo Kybe, parte a sistemului Telemonitorizare al Custo-Med, stochează date ECG continuu timp de luni, detecteaza aritmiile cardiace si trimite automat aceste evenimente la centrul Custo Kybe.

Dispozitivul poate fi de asemenea configurat în grupuri de formare. Terapeutul poate crea un grup de formare de până la cinci pacienți pe un aparat Custo Kybe. În plus față de datele pacientului, limitele superioare și inferioare ale ritmului cardiac sunt determinate pentru fiecare pacient în parte. Ulterior, grupul de formare definit este importat în kybe Custo de la PC prin USB.

Toți participanții grupului de formare se conectează automat la Custo Kybe si paza Custo transmite continuu ECG. Pe ecranul Custo Kybe fiecare participant este prezentat cu numele și ritmul cardiac curent. Terapeutul poate începe formarea prin apăsarea tastei de pornire.


Vrei sa afli mai multe din acest produs uimitor? Mergi la customed.de in limba germana.

Sau cititi mai multe despre dispozitivele miniaturale de monitorizare EKG la domicliu pe ConsultatiiLaDomiciliu.ro

 

                  Daniel Ganea

             Medic la ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Dr. Daniel Ganea este "Doctorul tău", Medic Specialist Medic de familie, medic rezident cardiologie, cu Competență în Ecografie și scrie aici articole pentru pacienți. A început cariera ca medic specialist în 2009 în Urgență, a lucrat și pe Ambulanță, aflând ce-și doresc de la medic pacienții care solicită online consultații medicale cu medic specialist la domiciliu. 

Astfel a aparut ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Dacă ai citit Termeni și condiții, fă o programare online sau telefonic:

"Cine te poate sfatui mai bine decat medicul, specialist in domeniul lui?"


Ultimele postari ale lui Daniel Ganea (vezi toate articolele medicale)
         
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dieta pentru colesterol ridicat

  Dieta pentru colesterol ridicat Scopul principal al acestei diete este reducerea colesterolului ridicat. Rația zilnică Este necesar să se...