Cine sunt


Buna ziua!

Sunt dr Daniel Ganea, medic specialist Medicina de familie cu Competenta in ecografie la domiciliu, am lucrat cativa ani in Urgenta si pe Ambulanta si impreuna cu cativa colegi de alte specialitati medicale facem consultatii la domiciliu in Bucuresti si Ilfov.

Pe acest blog am publicat diverse articole pentru pacienti, pentru a-i ajuta sa aleaga intelept atunci cand este cazul, daca sa se trateze singuri acasa (din timp, fara a neglija simptomele si mai ales sa se trateze corect de la inceput) sau daca este cazul sa consulte un medic.

Pentru aceasta am creat pe site-ul ConsultatiiLaDomiciliu.ro un program special pentru a incuraja comunicarea intre medici si pacienti: "Intreaba medicul!"

Va rog vizitati site-ul si promovati Ofertele prin Like! si Share pe pagina Facebook.com/ConsultatiiLaDomiciliu pentru a ne ajuta si pe noi medicii specialisti sa fim mai aproape de dvs, de pacientii nostri.


Cu respect,
dr. Daniel Ganea 

                  Daniel Ganea

             Medic la ConsultatiiLaDomiciliu.ro


Dr. Daniel Ganea este "Doctorul tău", Medic Specialist Medic de familie, medic rezident cardiologie, cu Competență în Ecografie și scrie aici articole pentru pacienți. A început cariera ca medic specialist în 2009 în Urgență, a lucrat și pe Ambulanță, aflând ce-și doresc de la medic pacienții care solicită online consultații medicale cu medic specialist la domiciliu. 

Astfel a aparut ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Dacă ai citit Termeni și condiții, fă o programare online sau telefonic:

"Cine te poate sfatui mai bine decat medicul, specialist in domeniul lui?"


Ultimele postari ale lui Daniel Ganea (vezi toate articolele medicale)