Ecografia Doppler color la domiciliu

 


Ecografia Doppler color la domiciliu este o investigatie pe cat de utila, pe atat de rara la domiciliu, din cauza costurilor ridicate ale aparaturii mobile si a dificultatii de a mobiliza medicul specialist din spital.

Ecografie si ecocardiografie doppler color la domiciliu Bucuresti Sector si Ilfov 
Ecografie si ecocardiografie doppler color la domiciliu Bucuresti Sector si Ilfov

Utilitatea unei ecografii doppler la domiciliu se remarca nu numai in cazul ecografiei cardiace la domiciliu ci mai ales in cazul bolilor vasculare periferice, arteriale si venoase.

Tromboza de vase profunde (TVP), abdominale sau ale membrelor, embolia arteriala periferica (BAP, AOMI) sau enterala (in abdomen, intestinala in cele mai multe cazuri), beneficiaza de asanumita fereastra terapeutica daca sunt diagnosticate corect la timp.

Cele mai multe tromboze se prezinta la camera de garda sau la policlinica abia dupa ce trec cateva zile pana la cateva saptamani de la debutul simptomatologiei (picior umflat, dureros, ingreunat, cu tegumente schimbate la culoare).

Fereastra terapeutica?

Fereastra terapeutica optima este momentul optim in care interventia medicamentoasa, in cazul TVP - tromboliza medicamentoasa cu anticoagulant administrat i.v. pe injectomat/seringa programabila timp de cateva zile.

De aceea impreuna cu cativa colegi ne straduim sa aducem tehnologia acasa la pacient facand ecografie si ecocardiografie doppler color la domiciliu Bucuresti Sector si Ilfov.

 

                  Daniel Ganea

             Medic la ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Dr. Daniel Ganea este "Doctorul tău", Medic Specialist Medic de familie, medic rezident cardiologie, cu Competență în Ecografie și scrie aici articole pentru pacienți. A început cariera ca medic specialist în 2009 în Urgență, a lucrat și pe Ambulanță, aflând ce-și doresc de la medic pacienții care solicită online consultații medicale cu medic specialist la domiciliu. 

Astfel a aparut ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Dacă ai citit Termeni și condiții, fă o programare online sau telefonic:

"Cine te poate sfatui mai bine decat medicul, specialist in domeniul lui?"


Ultimele postari ale lui Daniel Ganea (vezi toate articolele medicale)
         
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dieta pentru colesterol ridicat

  Dieta pentru colesterol ridicat Scopul principal al acestei diete este reducerea colesterolului ridicat. Rația zilnică Este necesar să se...