Monitorizarea Holter EKG/ECG


 

Atunci cand vrei sa stii felul si cantitatea unor tulburari cardiace sau cand vrei sa vezi daca inima functioneaza corect din punct de vedere electric (de exemplu in cazul unor atleti sau in cazul unor specialisti, piloti, soldati, marinari, cosmonauti, etc) monitorizezi electrocardiograma/EKG/ECG timp de 24 sau 48 ore. Se poate si mai mult, dar de obicei daca o problema nu apare in 48h, atunci impactul ei nu prea merita costul monitorizarii.

Aparatul ecg/ekg (denumirea cu K venea initial din Germana) portabil pe care il folosim se numeste Holter, de la Norman J. Holter, unul din inventatorii al caror nume e legat de aceasta investigatie cardiologica care se face de obicei la domiciliu.

Aici il puteti asculta pe dr Kupu de la Clinicco Brasov, dand detalii despre tehnica, aparate si utilitate. 

 

 

Cat costa holter EKG la domiciliu?

Pe ConsultatiiLaDomiciliu.ro/inchiriere-holter-ekg-ecg-ta/ gasiti mai multe informatii si puteti programa instalarea unui HOLTER la domiciliu.

 

                  Daniel Ganea

             Medic la ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Dr. Daniel Ganea este "Doctorul tău", Medic Specialist Medic de familie, medic rezident cardiologie, cu Competență în Ecografie și scrie aici articole pentru pacienți. A început cariera ca medic specialist în 2009 în Urgență, a lucrat și pe Ambulanță, aflând ce-și doresc de la medic pacienții care solicită online consultații medicale cu medic specialist la domiciliu. 

Astfel a aparut ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Dacă ai citit Termeni și condiții, fă o programare online sau telefonic:

"Cine te poate sfatui mai bine decat medicul, specialist in domeniul lui?"


Ultimele postari ale lui Daniel Ganea (vezi toate articolele medicale)
         
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dieta pentru colesterol ridicat

  Dieta pentru colesterol ridicat Scopul principal al acestei diete este reducerea colesterolului ridicat. Rația zilnică Este necesar să se...