Un cardiolog in varsta relateaza experienta proprie dupa vindecarea de pneumonie cu CovID-19

 Societatea Europeana de Cardiologie ESC, a creat un canal prin care medici si specialisti relateaza pe masura ce apar, noile descoperiri si constientizari cu privire la noul coronavirus uman.

Gasiti toate videoclipurile AICI, daca nu cunoasteti limba engleza, puteti activa traducerea automata asubtitrarilor ca sa va faceti o idee despre ce se vorbeste.

 

Un cardiolog in varsta de 70 de ani, cu probleme cardiace asa cum vom fi probabil cu totii peste doar cateva decenii, relateaza experienta proprie dupa vindecarea de pneumonie cu CovID-19 

Si deasemenea, cites si experienta unui coleg intensivist din Madrid 

 

 

                  Daniel Ganea

             Medic la ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Dr. Daniel Ganea este "Doctorul tău", Medic Specialist Medic de familie, medic rezident cardiologie, cu Competență în Ecografie și scrie aici articole pentru pacienți. A început cariera ca medic specialist în 2009 în Urgență, a lucrat și pe Ambulanță, aflând ce-și doresc de la medic pacienții care solicită online consultații medicale cu medic specialist la domiciliu. 

Astfel a aparut ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Dacă ai citit Termeni și condiții, fă o programare online sau telefonic:

"Cine te poate sfatui mai bine decat medicul, specialist in domeniul lui?"


Ultimele postari ale lui Daniel Ganea (vezi toate articolele medicale)
         
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dieta pentru colesterol ridicat

  Dieta pentru colesterol ridicat Scopul principal al acestei diete este reducerea colesterolului ridicat. Rația zilnică Este necesar să se...