Monitorizare zilnică Holter EKG

Monitorizare zilnică Holter

Pacienții se plâng adesea de un sentiment de bătăi ale inimii „greșite”. Inima „se oprește”, apoi „accelerează”, apoi apar „întreruperi” în Lucrarea ei. La contactarea unei instituții medicale, pacientului i se face o electrocardiogramă și nu găsesc nimic pe ea. Întrucât electrocardiograma înregistrează doar 30-50 de secunde de activitate cardiacă și tocmai în acest moment ritmul cardiac „totul este bine”. Pentru astfel de cazuri, există o monitorizare zilnică Holter.

Monitorizarea Holter zilnică este înregistrarea unei electrocardiograme în mod continuu timp de 3, 24, 48 de ore cu un dispozitiv compact purtat pe centură sau centură.Aparatul se află pe centură în timpul examinării.

Comoditatea acestei metode de examinare este că un dispozitiv este instalat pe o persoană, iar el poate merge acasă și își poate face lucrurile obișnuite. A doua zi Dispozitivul este luat și rezultatele sunt descifrate.Așa arată un dispozitiv de monitorizare Holter.

În timpul zilei Pacientul ține un jurnal, notează în el starea sa de bine, „întreruperi” în activitatea inimii, durere în inimă, dacă este cazul.

Monitorizarea Holter  zilnică este folosită cel mai adesea pentru a identifica:

1) încălcări ale ritmului cardiac:

a) extrasistole,

b) pauze,

c) episoade de fibrilație și flutters atriale,

d) episoade de bradicardie, sau tahicardie și multe altele.

2) episoade de ischemie miocardică, în special în forma nedureroasă.


Informațiile de pe dispozitiv sunt transferate pe computer, datele sunt pe ecran.


                  Daniel Ganea

             Medic la ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Dr. Daniel Ganea este "Doctorul tău", Medic Specialist Medic de familie, medic rezident cardiologie, cu Competență în Ecografie și scrie aici articole pentru pacienți. A început cariera ca medic specialist în 2009 în Urgență, a lucrat și pe Ambulanță, aflând ce-și doresc de la medic pacienții care solicită online consultații medicale cu medic specialist la domiciliu. 

Astfel a aparut ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Dacă ai citit Termeni și condiții, fă o programare online sau telefonic:

"Cine te poate sfatui mai bine decat medicul, specialist in domeniul lui?"


Ultimele postari ale lui Daniel Ganea (vezi toate articolele medicale)
         
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dieta pentru colesterol ridicat

  Dieta pentru colesterol ridicat Scopul principal al acestei diete este reducerea colesterolului ridicat. Rația zilnică Este necesar să se...