Faceti testarea INR acasa si la domiciliu in Bucuresti si Ilfov

Testarea INR la domiciliu

Se poate face testarea INR / PT la domiciliu

Se poate face in Bucuresti Sector si Ilfov pentru monitorizarea coagularii la domiciliu la pacientii aflati in tratament pentru FIBRILATIE ATRIALA cu anticoagulante orale (Trombostorp, SINTROM, Warfarina).
In momentul de fata avem teste de coagulare prin care putem face INR la Cabinet sau INR la domiciliul pacientului, cu o ameliorare semnificativa a confortului si mai ales, economisind astfel TIMPUL.
inRatio test coagulare INR la domiciliu bucuresti sector si ilfov
Pentru a vedea pret in lei sau ron testare INR la domiciliu si a face o programare online sau telefonic, vizitati pagina Preturi Test INR la domiciliu.
. Este necesar periodic un test INR la domiciliu, pentru a controla doza de anticoagulant oral este adecvata. Mai jos vedeti schema coagularii in care sunt evidentiate pozitiile in care actioneaza anticoagulantele orale (Trombostorp, SINTROM, Warfarina).
Coagularea sangelui - test coagulare INR la domiciliu bucuresti sector si ilfov
. . Daca aveti intrebari referitoare la orice alta problema medicala, va invit in Comunitatea Oamenilor Sanatosi pe Facebook.
Esti deja membrul Comunitatii? . 
Cu respect,  dr. Daniel Ganea Medic specialist MF, rezident cardiologie Vezi si Preturi Ecografie la domiciliu

                  Daniel Ganea

             Medic la ConsultatiiLaDomiciliu.ro


Dr. Daniel Ganea este "Doctorul tău", Medic Specialist Medic de familie, medic rezident cardiologie, cu Competență în Ecografie și scrie aici articole pentru pacienți. A început cariera ca medic specialist în 2009 în Urgență, a lucrat și pe Ambulanță, aflând ce-și doresc de la medic pacienții care solicită online consultații medicale cu medic specialist la domiciliu. 

Astfel a aparut ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Dacă ai citit Termeni și condiții, fă o programare online sau telefonic:

"Cine te poate sfatui mai bine decat medicul, specialist in domeniul lui?"


Ultimele postari ale lui Daniel Ganea (vezi toate articolele medicale)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dieta pentru colesterol ridicat

  Dieta pentru colesterol ridicat Scopul principal al acestei diete este reducerea colesterolului ridicat. Rația zilnică Este necesar să se...