Cardea Solo Holter EKG Portabil autoadeziv

 

Cardea Solo monitor EKG usor de purtat

 Cardea Solo de la Cardiac Insight Inc. a primit aprobarea FDA

 

Monitoare cardiace portabili sunt eficiente pentru urmărire fibrilației atriale după ablația

Cardea Solo monitor cardiac ușor de purtat, elimina centrele de service si a pus meicul in controlul direct al datelor pacientului, analiza lor în mâinile medicilor

 Pe 12 iulie 2017 - Insight cardiac Inc, un dezvoltator american de dispozitive medicale ușor de purtat și software de diagnosticare EKG, a anunțat ca sistemul de monitorizare a fost aprobat de FDA. Cardea Solo ECG este disponibil pentru diagnosticarea fibrilatiei atriale (AF sau AFib), in urma ablatiei sau la pacientii noi diagnosticati.
 
Dispozitivul de monitorizare cardiacă al companiei susține o declarație de consens oficial recent emisa de către experți din 11 organizații internaționale lidere in cardiologie, care recunoaște utilitatea dispozitivelor de detecție ușor de purtat, la pacienții care au fost supuse procedurilor de ablatie Afib.

Recunoașterea formală a senzorilor ușor de purtat a fost una dintr-o serie de recomandări pentru tratarea a milioane de pacienti care au fibrilatie atriala, o tulburare de ritm comun , care creste riscul de insuficienta cardiaca si de accident vascular cerebral. Declarația de consens de experți a fost elaborat în mod colectiv de ritmul cardiac Society (HRS), Asociația Europeană de ritm cardiac, aritmia Societatea Europeană cardiace , printre multe altele.

Ablatia cardiaca este o procedura invaziva care este utilizata pentru a elimina fibrilatia atriala. Printre numeroasele sale aplicații, Cardea Solo este o soluție nouă, distinctă, eficienta și în timp util pentru monitorizarea eficacității și rezultatelor ablatiei in fibrilatia atriala.

„Recomandările societăților vor avansa tratamentul fibrilatiei atriale, inclusiv utilizarea unor senzori usor de purtat, cum ar fi Cardea Solo pentru diagnosticarea tulburărilor de ritm cardiac si monitorizarea pacientilor dupa ablatie fibrilatie atriala“, a declarat Robert Hauser, MD, FACC, FHRS, HRS trecut-presedinte si senior cardiolog Consulting (pensionar), Minneapolis Institutul Inimii. „Este vital pentru a detecta si trata fibrilatie atriala inainte de a produce un accident vascular cerebral sau insuficiență cardiacă. Cardea Solo oferă medicilor de informații au nevoie într-un mod mai prompt și mai rentabilă decât oferite în prezent de alți senzori ușor de purtat „.

Cardea Solo este primul și singurul senzor cardiac ușor de purtat pentru a elimina nevoia de centre de monitorizare costisitoare și consumatoare de timp, de servicii terță parte, și pune controlul datelor pacientului, analiză și prelucrare în mâinile medicilor și personalului  medical.

Înregistrările senzorilor dispozitiv de date ECG și simptomele pacientului. Senzorul ușor de purtat este mic, ușor (aproximativ greutatea trei sferturi), plumb mai puțin, și rezistente la apă de unică folosință unică. Pacientii pot purta Cardea Solo confortabil sub haine timp de până la șapte zile și menține activitățile lor normale de zi cu zi. Design-ul și ușurința în utilizare, de asemenea, face mai multi pacienti probabil va purta senzor și date semnificative pentru evaluarea îmbunătățită.

Pentru mai multe informații: www.cardiacinsightinc.com

Cititi mai multe despre dispozitivele miniaturale de monitorizare EKG la domicliu pe ConsultatiiLaDomiciliu.ro

 

                  Daniel Ganea

             Medic la ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Dr. Daniel Ganea este "Doctorul tău", Medic Specialist Medic de familie, medic rezident cardiologie, cu Competență în Ecografie și scrie aici articole pentru pacienți. A început cariera ca medic specialist în 2009 în Urgență, a lucrat și pe Ambulanță, aflând ce-și doresc de la medic pacienții care solicită online consultații medicale cu medic specialist la domiciliu. 

Astfel a aparut ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Dacă ai citit Termeni și condiții, fă o programare online sau telefonic:

"Cine te poate sfatui mai bine decat medicul, specialist in domeniul lui?"


Ultimele postari ale lui Daniel Ganea (vezi toate articolele medicale)
         
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dieta pentru colesterol ridicat

  Dieta pentru colesterol ridicat Scopul principal al acestei diete este reducerea colesterolului ridicat. Rația zilnică Este necesar să se...